Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова запрошує на підвищення кваліфікації державних службовців України

Для виконання державного замовлення від Національного агентства України з питань державної служби на підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування в галузі знань «Публічне управління та адміністрування», Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова запрошує держслужбовців на навчання за такими програмами:

1. Програма – «Запобігання корупції». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми – 0,5 кредити ЄКТС (15 год.). Тривалість програми – 10 робочих днів, 2 тижні. Обсяг державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань запобігання корупції за загальними короткостроковими програмами у 2020 році – 60 осіб.

2. Програма «Фінансове управління». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми - 2 кредити ЄКТС (60 год.). Тривалість програми – 30 днів 6 тижнів. Обсяг державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань управління фінансами за загальними професійними (сертифікатними) програмами у 2020 році – 100 осіб.

3. Програма – «Комунікації та взаємодії». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми – 0,5 кредити ЄКТС (15 год.). Тривалість програми – 10 робочих днів, 2 тижня. Обсяг державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань комунікації та взаємодії за загальними короткостроковими програмами у 2020 році – 80 осіб.

4. Програма – «Гендерна рівність». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми – 0,5 кредити ЄКТС (15 год.). Тривалість програми – 10 робочих днів, 2 тижні. Обсяг державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань гендерної рівності за загальними короткостроковими програмами у 2020 році – 33 особи.

5. Програма – «Інформаційна безпека». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми – 0,5 кредити ЄКТС (15 год.). Тривалість програми – 10 робочих днів, 2 тижні. Обсяги державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань інформаційної безпеки за загальними короткостроковими програмами у 2020 році – 120 осіб.

6. Програма – «Стратегічне управління та планування». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми – 0,5 кредити ЄКТС (15 год.). Тривалість програми – 10 робочих днів, 2 тижні. Обсяги державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань стратегічного управління та планування за загальними короткостроковими програмами у 2020 році – 75 осіб.

7. Програма – «Управління змінами». Форма навчання –дистанційна. Обсяг програми – 0,5 кредити ЄКТС (15 год.). Тривалість програми – 10 робочих днів, 2 тижні. Обсяги державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорії посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої – четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування, з питань управління змінами за загальними короткостроковими програмами у 2020 році – 80 осіб.

Всі слухачі курсів підвищення кваліфікації отримають документ про підвищення кваліфікації із зазначенням кількості годин (кредитів ЄКТС).

Контактна інформація:

сайт: www.ino.npu.edu.ua .

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Телефон для довідок: +380442882558, +380442347747, +380442359589 +380989274848.

Для участі у навчанні необхідно заповнити

on-line заявку на сайті Навчально-наукового інституту неперервної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Ректор університету                                                         В.П. Андрущенко